Handbalteam ‘t Zeuvende uit Bemmel...Geschiedenis

Geschiedenis

't Zeuvende is oorspronkelijk ontstaan uit een groep vrienden die ook sportief bezig wilden zijn maar niet ten koste van alles.Gekozen werd voor handballen bij handbalvereniging Batouwe want daar handbalden al enkele vrienden.Omdat er  voldoende mensen waren voor een compleet team werd dit ingeschreven als 't Zeuvende. De gezelligheid stond voorop en tegenstanders stonden regelmatig met de mond vol tanden als 't Zeuvende in een of andere bizarre uitmonstering aan de wedstrijd begon.Winstpartijen zijn de eerste jaren dan ook niet genoteerd.Nadat Batouwe ter ziele is gegaan is 't Zeuvende verder gegaan onder de vlag van "HV Angeren".

Trainingen

't Zeuvende traint momenteel eens per week in sporthal"de Heister" te Bemmel en wel op donderdag van 22.00 tot 23.00 Uur. Handbal is al lang geen hoofdmoot meer van de wekelijkse trainingen,ieder lid moet een paar keer per jaar een training verzorgen en mag daar zijn eigen invulling aan geven.Er wordt getracht regelmatig een wedstrijd te spelen tegen vergelijkbaar getalenteerde teams.

Na de donderdagavond training wordt er steevast een afzakkertje genuttigd in Het Wapen  in Bemmel waar dan de laatste nieuwtjes worden uitgewisseld over vrienden bekenden en andere ter zake doende gebeurtenissen in Bemmel en omgeving.