Handbalteam ‘t Zeuvende uit Bemmel...Oliebollenactie 2018

Oliebollenactie 2018

Facebook Twitter

‘t Zeuvende organiseert al jaren een “oliebollenactie” waarvan de opbrengst in de kas van een of meerdere “goede doelen” vloeit.

’t Zeuvende zal in 2018 voor de 35e keer haar ovens aansteken om onze heerlijke oliebollen en appelflappen te bakken.

Het is de bedoeling dat we jaarlijks een andere bestemming voor de opbrengst vaststellen.

Zo behoorden voorheen Handbalvereniging HV Batouwe, Handbalvereniging HV Angeren, Stichting Vrienden van Liduina, het Dijkmagazijn, Stichting Stervensbegeleiding, EHBO vereniging Bemmel – Haalderen, het Klein orkest van Harmonie UDI, Stichting Kloppend hart voor Lingewaard , Lingewaard Natuurlijk, "Burgruncommissie van Motorclub MCKO Doornenburg, Stichting Loes, Stichting muziekgezelschappen Bemmel, leef- en doe boerderij de Minkhof, de afdeling Bemmel-Haalderen-Ressen van de Zonnebloem, Team Lingewaard van Alpe d'Huzes en de stichting kinderdorp Bemmel en vorig jaar de Rolstoelvriendelijke moestuin in de Lingehof en wederom de Burgrun al tot de gelukkigen .

Ook dit jaar gaan wij weer bakken voor een goed doel met een culturele of maatschappelijke achtergrond in de gemeente Lingewaard.

Dit jaar gaan we o.a. bakken voor buurtspeelpein "de Donatushof" en de "stichting kloppende hart voor Lingewaard".

Het geld dat zij van de oliebollenaktie ontvangen zal ongetwijfeld van pas komen.

Wij als 't Zeuvende gaan, in ons bakcentrum op de Plak, weer ontzettend ons best doen om smakelijke oliebollen en appelflappen te bakken, en hopen dat iedereen deze bollen en flappen komt kopen aan de kraam bij cafetaria Moos.

In de zakken zitten 9 oliebollen voor € 5,50 of 7 appelflappen voor € 5,50.